Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Shoppagina

Dat u met shoppagina.nl in contact bent gekomen betekent in 99 procent van de gevallen dat u van plan bent om uw eigen webshop te beginnen. Dat is een felicitatie waard! Of u nu een ondernemer bent die net zijn eerste webshop op wil starten, of u bent al eigenaar van meerdere webshops, een nieuwe start blijft spannend. De grote vraag is natuurlijk altijd: hoe krijg ik mensen zo ver dat ze mijn webshop bezoeken? De volgende vraag die direct daarna beantwoord moet worden is: hoe maak ik van bezoekers klanten? En dat is nu net het punt waar Seasons Full Service Internetbureau om de hoek komt kijken!

Content is geen king, maar een lakei

Mensen die online zoeken naar producten of diensten hebben eigenschappen die u ongetwijfeld bij uzelf herkent: verlies van focus, haast, en de mogelijkheid om in één muisklik van pagina, en dus van webshop te wisselen; niets menselijks is de internetter vreemd. Maar hoe is het mogelijk om de aandacht van de webshopbezoeker vast te blijven houden? Door gebruik te maken van pakkende teksten; informatief en prettig leesbaar. Die webteksten schrijft Seasons voor u. En wel op zo’n manier dat Google er ook van onder de indruk is, met als resultaat een hoge ranking in de zoekmachineresultaten.

Seasons

Ooit wel eens gezocht naar een product of dienst via internet? Vast wel! Ooit verder gekeken dan de eerste vijf zoekresultaten van Google? Vast niet vaak! SEO (zoekmachineoptimalisatie) is zo belangrijk dat sommige ‘specialisten’ de meest onleesbare teksten plaatsen om hoog te ranken in Google; een contraproductieve manier van werken. Teksten moeten leesbaar zijn én geoptimaliseerd. Gecombineerd met de juiste links en een prettig design moet uw website uitnodigend zijn voor bezoekers en gewaardeerd worden door Google. Om dit te bereiken hoeft u slechts één naam te onthouden: Seasons!     

Nieuws

meer nieuws


Twitter