Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Bezoekersaantal van uw website vergroten

Het is een droom voor iedereen met een website, de dag waarop uw website bestormd wordt door een menigte internetters. Het liefst heeft u vanzelfsprekend dat ze allemaal een product op uw website kopen, al is de kans daarop niet heel groot. Het verhogen van uw bezoekersaantal is een veel realistischer doel en kunt u met een aantal handige stappen zonder over veel kennis te moeten beschikken bereiken. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het opstarten van een blog, een e-mailmarketingcampagne of search engine optimization? In dit artikel leggen we de mogelijkheden kort aan u uit.

Hoger in zoekmachines voor meer bezoekers

Een eerste stap om meer bezoekers naar uw website te trekken is het verbeteren van uw positie in zoekmachines, de zogenaamde search engine optimization. Hiervoor dient u eerst te achterhalen op welke zoekwoorden u wilt scoren en ook kunt scoren! Op sommige zoekwoorden zal u te maken krijgen met grote bedrijven, waarvan het lastig te winnen is in de zoekresultaten. Probeer daarom alternatieven te vinden, waar ook veel op gezocht wordt.

Nu u de belangrijkste zoekwoorden gevonden heeft, kunt u de content op uw website aanpassen op deze zoekwoorden. Probeer de zoekwoorden een x aantal keer in uw teksten op te nemen, zonder hierin te overdrijven. Immers, wanneer u woorden te vaak gebruikt, zal de tekst onleesbaar worden en blijven bezoekers juist weg. Ook het toevoegen van nieuwe content is een goede manier om uw website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Het opzetten van een blog is hier een veelgebruikte oplossing voor. Het zorgt er bijvoorbeeld ook voor, dat bezoekers vaker terug zullen komen om nieuwe berichten uit uw blog te lezen.

Wilt u advies over het optimaliseren van uw eigen website, om zo meer bezoekers te krijgen en uw conversie te verhogen? Bij Seasons Intermediaburo staan er tal van professionals voor u klaar, om u te adviseren en waar nodig hulp te bieden. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op!

Nieuws

meer nieuws


Twitter