Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Broncode Analyse

Donderdag 6 maart 2014

Wat is broncode analyse? Bij broncode analyse wordt gekeken of de inhoud van uw website correspondeert met de omschrijving (description) en zoekwoorden (keywords) die zijn geformuleerd in de broncode van uw website. Het is belangrijk voor de vindbaarheid in Google dat deze gegevens op een juiste wijze op elkaar zijn afgestemd. Lees meer over broncode op de pagina van wikipedia.

Analyseren

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij analyseren de inhoud van uw website of webshop. Daaruit blijkt in veel gevallen op welke inhoud en zoekwoorden u gevonden wilt worden in de zoekmachines. De content is, als het goed is, zo geschreven, dat deze voor uw doelgroep toegevoegde waarde kan leveren. Het voordeel voor u is dat de bezoeker meer tijd doorbrengt op uw website, en dat vergroot voor u de kans op conversie, ofwel de afname van een product of dienst. Bij een non-profit website speelt dit laatste minder, maar is het belang van het overbrengen van een boodschap zeker niet minder.

Verbeterde vindbaarheid

Wanneer u overtuigd bent van de kwaliteit van de content op uw pagina, bekijken wij voor u of de broncode van uw website past bij deze content. Wij leveren u een broncode die naadloos aansluit op deze inhoud. Het voordeel voor u? Een beter geoptimaliseerde website of webshop, resulterend in een verbeterde vindbaarheid in de resultaten van Google. Zoals gezegd is dit niet het einddoel, want uiteindelijk gaat het om het verbeteren van de verkoopresultaten voor uw producten en diensten.

Nieuws

meer nieuws


Twitter