Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Content is King

Maandag 22 september 2014

Het maken van een website die voldoet aan de eisen van de klant en ook nog eens goed wordt gevonden via Google is topsport. Seasons Full Service Internetbureau speelt op dit gebied zonder twijfel in de Eredivisie. Nu is het wel zo dat een goede website met zijn tijd mee moet blijven gaan. Wat vorige week een website was die hoog scoorde in de zoekresultaten kan vandaag een website zijn die pas op de derde pagina met zoekresultaten terecht komt. Om dit te voorkomen moet u ervoor zorgen dat uw website actueel, en dus interessant blijft. Zowel voor zoekmachines als Google als voor uw eigen klanten en relaties.

Houd uw website up-to-date

De term “content is king” is binnen de communicatiewereld een bekende slogan, en hij geeft ook precies aan waar het om draait. De teksten op een website moeten regelmatig ververst worden en relevante nieuwsberichten moeten worden geplaatst op uw site. Op deze manier reageert u op de actualiteit. Dat is belangrijk omdat dit precies hetgene is dat de mogelijke bezoekers van uw website ook doen. Een website die niet regelmatig wordt bijgewerkt is in feite ten dode opgeschreven.

Goede content sluit aan op de wens van de gebruiker

 De vraag wat nu precies goede content is valt eigenlijk vrij eenvoudig te beantwoorden. Verplaats jezelf in de lezer, wat zou hij willen weten, en naar welke informatie is hij op zoek? Vaak is dat informatie die in de media is gekomen. Als u op uw site inspringt op relevante nieuwsberichten zullen de bezoekers de site hoger waarderen.

Vergeet nooit; Content is King!

Wil je eens vrijblijvend informeren welke contentmarketing stappenplan we effectief in kunnen zetten en uitvoeren voor jouw website? Neem dan contact met ons op!

Nieuws

meer nieuws


Twitter