Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Conversiemarketing

Maandag 17 november 2014

Conversiemarketing is een concept dat vooral voor ondernemers met een eigen webshop interessant is. Sterker nog, een zichzelf respecterende webondernemer moet zich hier mee bezig houden. Tenslotte wil je als eigenaar van een webshop dat bezoekers ook daadwerkelijk bestellingen plaatsen. Een kijkje nemen is gewoon niet genoeg! De manier om van bezoekers klanten te maken bereik je door aandacht te besteden aan conversiemarketing. Een concept waar Seasons Intermediaburo je perfect bij van dienst kan zijn!

Van bezoek naar koop

Doorgaans komt een bezoeker van een webshop de webshop binnen omdat hij interesse heeft in een bepaald product. Het is dan zaak om de interesse van die persoon zo ver op te wekken dat hij verandert van een bezoeker in een koper. Dat klinkt simpel, dat is het niet! Als ondernemer kan je er van uitgaan dat je niet de enige bent die een product aanbiedt. De bezoeker moet het gevoel krijgen dat jouw webshop de beste plaats is om een bestelling te plaatsen.

Herkennen, informeren en overtuigen

Net als in een “gewone” winkel is het belangrijk dat de bezoeker van een webshop zich welkom voelt. Hij moet het idee krijgen dat jouw webshop in zijn behoefte kan voorzien. Dat doe je door herkenbare content te plaatsen. Content waar de bezoeker zich in herkent en waar hij zich door aangesproken voelt. Naast het gevoel van herkenning moet er uiteraard ook duidelijke informatie in de content staan. De bezoeker met vragen laten zitten is een doodzonde. Bij twijfel klikt hij weg. Door te zorgen voor herkenning en informatie zal de bezoeker zich prettig voelen in jouw webshop. Je hebt hem dan al voor het grootste gedeelte overtuigd van het feit dat jouw webshop “the place to be” is.

Nieuws

meer nieuws


Twitter