Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Een blik op Wordpress

Maandag 20 oktober 2014

Wordpress is momenteel een van de meest gebruikte control management systemen op internet, naast bijvoorbeeld Joomla en Drupal. Het grote voordeel aan deze systemen is de eenvoud bij het bewerken van uw website. Het plaatsen van een nieuw bericht op uw blog, het toevoegen van een pagina of het verwerken van een order, met Wordpress regelt u het zonder enige kennis van HTML of CSS nodig te hebben. Hoewel Wordpress wellicht de perfecte oplossing voor u lijkt, heeft dit CMS ook een keerzijde, die we u niet willen onthouden!

Veiligheid niet altijd gegarandeerd

U kunt Wordpress vergelijken met een operating system van uw computer of mobiele telefoon, nu echter als systeem voor uw website. Het systeem is in de basis goed beveiligd, maar met kwaadaardige software kunt u alsnog beveiligingslekken in de basis veroorzaken. Doordat u de functionaliteiten van uw Wordpress-website kunt vergroten met zogenaamde widgets en plug-ins, installeert u software van andere ontwikkelaars op uw website. Enerzijds een groot voordeel aan Wordpress, omdat de mogelijkheden zo gigantisch zijn, anderzijds brengt het de nodige risico’s met zich mee. Ook zogenaamde DDOS-aanvallen zijn vaak gericht op Wordpress-websites, omdat websitehouders vaak vergeten het systeem te updaten.

Wordpress heeft als voordeel, dat er al tal van templates gemaakt zijn door andere ontwikkelaars, die voor een relatief klein bedrag aan te schaffen zijn. Daarentegen is maatwerk in Wordpress vaak ontzettend duur en zijn bestaande templates lastiger aan te passen, dan websites van standaard-HTML. Vanzelfsprekend kunt u een template laten aanpassen door professionals, maar goedkoop is dit zeker niet.

Een professionele Wordpress-website van Seasons

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw website in Wordpress? Seasons Intermediaburo heeft een team van professionals voor u klaar zitten om u meer te vertellen over Wordpress-websites. Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op!

Nieuws

meer nieuws


Twitter