Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Goed gevonden worden op mobiel

19 maart 2015

Google zoekmachine gaat in de komende tijd bezig met het aanpassen van mobiele rankings. Degenen die via hun mobiel zoeken op Google, zullen resultaten te zien krijgen die beter werken op hun mobiel. Voor website eigenaren is het daarom nog belangrijker om de gebruiksvriendelijkheid voor mobiele gebruikers te verhogen. Zorg er dan ook voor dat u op tijd uw website optimaliseert voor mobiel gebruik. Doet u dit niet? Dan zult u op termijn bezoekers verliezen.

Uw website controleren op mobiele bruikbaarheid
U kunt zelf controleren hoe u er op dit moment voorstaat. Mobielvriendelijke test. Voer de url van u website(s) in en Google geeft vervolgens aan welke (mogelijke) fouten het is tegengekomen. De zoekmachine controleert met name op mobiele gebruikerservaring. Het is verstandig om met regelmaat uw website m.b.v. deze nieuwe tool te controleren. Want Google stelt haar eisen voor mobiele bruikbaarheid telkens weer aan.

Hoe kunt u uw websites optimaliseren voor mobiel gebruik?
Is Google een aantal problemen tegengekomen, waardoor uw website mogelijk niet meer of minder goed in de zoekresultaten komt te staan voor mobiel gebruik? Ga dan aan de slag met die problemen en optimaliseer uw website. U kunt natuurlijk zelf hiermee aan de slag, maar u kunt ook een SEO- specialist inschakelen. Stel als u zelf hiermee aan de slag wilt gaan, dan moet u in elk geval de volgende verbeteringen aanbrengen:

Verbeterpunten

Meer bezoekers uit mobiel gebruik halen
Hebt u alle verbeterpunten doorgevoerd? Dan kunt u mogelijk extra bezoekers naar uw website halen door extra, relevante informatie toe te voegen aan uw pagina's. Zorg voor een koppeling met Maps. Werk ook met locaties, geografische namen en voeg eventueel de GPS- coördinaten toe aan uw contactpagina. Dit zijn zomaar enkele tips. Uw vindbaarheid kunt u op veel meer manieren verbeteren!

Nieuws

meer nieuws


Twitter