Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Hoe maak je je website internationaal?

Woensdag 24 september 2014

Handel houdt tegenwoordig niet meer op aan de landsgrenzen. Dankzij het nog steeds toenemende gebruik van internet liggen in het buitenland enorme kansen voor ondernemers. Elke ondernemer moet uiteraard zelf de afweging maken of hij zijn diensten of producten ook in het buitenland aan wil bieden, maar de mogelijkheden zijn er in elk geval. De kans dat er bij buitenlandse handel in een andere taal dan het Nederlands gecommuniceerd moet worden is ongeveer 100 procent. Dat is iets om heel goed rekening mee te houden.

Goed vertalen doe je niet alleen met een woordenboek

Wanneer je als ondernemer besluit om je op het buitenland te gaan richten zal je op je website een versie in het Engels (of in welke andere willekeurige vreemde taal dan ook) paraat moeten hebben. Dat brengt soms onverwachte moeilijkheden met zich mee. Vertalen is immers veel meer dan met een woordenboekje gaan zitten.

Vertaalbureau Tekstvertalen.com

Door onze samenwerking met tekstvertalen.com sla je bij ons meerdere vliegen in één klap. Zeker als het gaat om websites of webshops die zowel in het Nederlands als in een andere taal moeten worden opgezet. De vertalers die met jouw teksten aan de slag gaan zijn allemaal gecertificeerd, dus de kwaliteit is gegarandeerd. Neem contact met ons op en wij nemen zowel de ontwikkeling van je website op ons als eventuele vertalingen. Doe zaken in het buitenland en er gaat een wereld voor je open!

Nieuws

meer nieuws


Twitter