Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Houd uw weblog up-to-date

Maandag 6 oktober 2014

Steeds meer ondernemers kiezen voor een weblog naast hun website. Een slimme keuze, want een weblog kan uw positie in zoekmachines bijvoorbeeld verbeteren en daarnaast klanten laten terugkomen naar uw website. Zo’n weblog klinkt dus aantrekkelijk, maar weet vooraf ook waar u aan begint! Het up-to-date houden van uw weblog is namelijk essentieel, zeker om bezoekers terug te laten komen. Het woord up-to-date wordt echter behoorlijk ruim genomen door ondernemers. Soms lopen berichten terug tot vorig jaar, iets wat schadelijk is voor het imago van uw blog en dus uw bedrijf!

Achterlopende weblog schadelijk

Een veel gehoord excuus voor de achterlopende weblog van ondernemers, is een tekort aan tijd om teksten voor de weblog te schrijven. Enerzijds is dat goed nieuws voor het bedrijf, omdat het in zo’n geval aannemelijk is, dat het goed loopt met de opdrachten of verkopen van uw bedrijf. Daarentegen is het voor de weblog zelf erg schadelijk, omdat zoekmachines geen nieuwe content kunnen indexeren en bezoekers voor niets terugkomen naar uw website. Bezoekers zien niet dat het goed loopt met uw bedrijf en kunnen juist het tegenovergestelde interpreteren uit een achterlopende weblog. Zo doet een achterlopende weblog onbedoeld afbreuk aan het succes van uw website en bedrijf.

Een probleem als hierboven beschreven, is gelukkig makkelijk op te lossen! Er bestaan tal van internetbureaus die u kunnen helpen bij het schrijven van teksten voor uw weblog. Ook zou u de weblog tijdelijk offline kunnen halen, zodat deze niet zichtbaar is voor bezoekers. Eerder geschreven content blijft dan wel bewaard en zou u op een later tijdstip kunnen gebruiken voor een nieuwe weblog.

Teksten van Seasons Intermediaburo

Uniek aan de service van Seasons Intermediaburo is de gratis proeftekst die we u mogen aanbieden. Met deze tekst krijgt u een goed beeld van ons kunnen en bent u ervan verzekerd, dat uw opdracht in goede handen terechtkomt.

Nieuws

meer nieuws


Twitter