Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Internetmarketing

Zondag 15 februari 2015

Internetmarketing is een verzamelnaam van diverse online marketingactiviteiten, waaronder o.m. zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing en affiliate marketing. Het uiteindelijke doel is het 'vermarkten' van diensten of producten via het internet. Maar dat gaat uiteraard niet vanzelf. Er zijn zowel technische als creatieve talenten nodig om een goede internetmarketeer te worden. Succesvol ben je pas wanneer je beter bent dan de rest. Internetmarketing, ook wel simpelweg online marketing genoemd, begint bij het ontwikkelen van websites en eindigt bij de verkoop. Tussendoor wordt er aan conversie gewerkt, optimalisatie (ook zoekmachineoptimalisatie), reclame, e-mailmarketing, weblog- en virale marketing.

Waarom is internetmarketing belangrijk?
Internetmarketing is te vergelijken met de traditionele manier van marketing voeren, alleen het is relatief goedkoper. Internet is de meest eenvoudige, voordelige manier om producten of diensten aan de man te brengen. Echter... dan moeten wel de juiste bezoekers aangesproken worden. Een internetmarketeer wil dit altijd bewerkstelligen. Daarnaast kun je heel gemakkelijk resultaten meten met online marketing. De resultaten of gegevens noemen we ook wel 'conversie'. Gebruik je het internet, dan kun je vrij eenvoudig een specifieke doelgroep aanspreken. Het is gemakkelijker om via het internet een reclame persoonlijker te maken dan met traditionele marketing.

Een goede marketingbureau vinden
Waar vind je de beste marketingbureaus? Veel marketingbureaus zijn niet perse gespecialiseerd in online marketingactiviteiten maar zijn er wel bedreven in. Wil je echter er zeker van zijn dat je specialisten in huis haalt, dan kun je het allerbeste een online marketeer in dienst nemen of via het internet op zoek gaan naar "internet marketing bureaus".

Nieuws

meer nieuws


Twitter