Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Linkpopulariteit

Zaterdag 14 februari 2015

Er is veel geschreven over 'linkpopulariteit' en nog steeds is het een belangrijk onderdeel in de internetmarketing. Hoe populair je webwinkel of website is voor bijvoorbeeld zoekmachine Google wordt o.m. gemeten in de hoeveelheid websites die naar jouw webwinkel of website verwijzen doormiddel van een link. Echter is het vooral van belang dat deze links echt van toegevoegde waarde zijn, dus van nut zijn voor de mensen die hierop doorklikken. Je linkpopulariteit is meetbaar d.m.v. tools (software). Het blijft echter maar een van de onderdelen van zoekmachineoptimalisatie en online marketingactiviteiten en het is belangrijk om het verhogen van je linkpopulariteit niet als hoofddoel te zien maar als een van de vele instrumenten waarmee je uiteindelijk succes kunt boeken.

Hoe verhoog je de linkpopulariteit?
Het verhogen van je linkpopulariteit is een tijdrovende klus. Er zijn niet veel marketeers die hier zelf tijd voor hebben of hier goed in zijn. Je kunt dit daarom ook het allerbeste uitbesteden aan een 'linkbuilder'. Hij is een specialist en weet op de juiste wijze links elders op websites te plaatsen zodat je linkpopulariteit op termijn wordt verhoogd. "Hoe verhoog je de linkpopulariteit"? Dat begint altijd met een goede analyse van de (eventueel) bestaande links naar je website; Zijn deze links nog van toegevoegde waarde of brengen ze juist schade toe aan je website? Daarnaast ga je na hoe de concurrenten te werk gaan. Mogelijk hebben zij goede links op andere websites kunnen plaatsen waarvandaan ook naar jouw website verwezen kan worden.

Links vinden met autoriteit
Probeer zoveel mogelijk links te verkrijgen van websites met een goede autoriteit. Deze staan het liefst zelf hoog in de zoekresultaat van Google op een keyword (zoekwoord) die voor jou van waarde is (waarmee jij de juiste bezoekers naar je website wilt krijgen).

Tips

Nieuws

meer nieuws


Twitter