Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Mini website

Zondag 8 februari 2015

Wat is een Mini website? Dit zijn websites voor ondernemers of ZZP'ers voor wie een grote, uitgebreide website totaal overbodig is of voor wie de kosten hiervan simpelweg niet kunnen opbrengen. Een Mini website is in feite een online visitekaartje. Aan de Mini websites wordt een domeinnaam gekoppeld en daarbij hoort ook een eigen mailadres. Het voordeel van dergelijke kleine websites (voorbeeld mini website www.melkgeiten.net) is dat men toch online aanwezig is en dus gevonden kan worden. Deze kleine mini websites bestaan vaak uit 1 of een paar pagina's.

Wat staat er op je Mini website?
Er zijn verschillende bedrijven die dergelijke sites ontwikkelen. Hoe het online visitekaartje eruit komt te zien is daarom ook verschillend. Over het algemeen komt deze informatie terug op je Mini website:

Wat kosten Mini websites?
Het grote voordeel van dergelijke kleine websites/visitekaartjes is dat de kosten heel gering zijn. Je betaalt meestal een vast bedrag per jaar. Vaak bedraagt dit niet meer dan enkele tientjes op jaarbasis. De website wordt voor je gehost en de kosten van de domeinnaam zijn meestal inclusief.

Extra voordelen Mini sites
Deze websites bestaan vaak uit 1 of een paar pagina's die makkelijk uit te breiden zijn. De websites scoren, mits er voldoende aandacht aan SEO is besteed, goed in de zoekmachines. Bezoekers hoeven niet eindeloos te navigeren of lappen tekst door te nemen. De boodschap is kort en krachtig.

Mini Website bestellen

Je hebt al een Mini Website vanaf €14,95 p/mnd,- excl. btw.

Wil je meer informatie over onze mini website. Bel ons op 06 - 130 12 483 of vul het contactformulier in en een van onze accountmanagers zal contact met je opnemen.

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter