Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Nooit te klein voor een goede website

zaterdag 15 november

Elk groot bedrijf, of het nu nationaal of internationaal georiënteerd is, beseft het nut en de noodzaak van het hebben van een goede website. Klanten komen nu eenmaal binnen via de online ingang. Het belang van een goed functionerende en prettig ogende website is echter voor kleinere ondernemers ook niet te onderschatten. Seasons Intermediaburo biedt daarom juist ook aan de kleinere ondernemer haar diensten aan. Omdat er op het gebied van websites en webshops juist voor de kleine ondernemer veel winst te behalen is.

Een beter bereik van vaste én nieuwe klanten

Veel kleine ondernemers maken zich niet zo druk over de kwaliteit van hun website, een groot aantal heeft zelfs nog niet eens een goedwerkende site. De gedachtegang hierachter is vaak dat men het toch vooral moet hebben van het persoonlijke contact met de klant. Op zich een logische gedachtegang, maar hij klopt niet. Laten we vooropstellen: persoonlijk contact met een klant is met name voor kleine ondernemers inderdaad niet te onderschatten. Een goede website sluit dit daarom ook niet uit, het versterkt juist de band met de klant door ook online waardevolle informatie te verschaffen.

Maak gebruik van nieuwe media

Het valt niet te ontkennen, nieuwe media en internetgebruik blijft oprukken in de samenleving. Recente cijfers tonen aan dat 8,9 miljoen Nederlanders een Facebookaccount hebben, bijna 90 procent van de Nederlanders maakt op de één of andere manier gebruik van social media. Feiten die er niet om liegen! Seasons kan u helpen om in te springen op deze kansen. Met een website die bij uw onderneming past.

Nieuws

meer nieuws


Twitter