Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Optimalisatie

Zaterdag 12 april 2014

Zoekmachineoptimalisatie, in het Engels Search Engine Optimalisation (SEO) is de techniek die wordt gebruikt om jouw website beter vindbaar te maken. Zoekmachineoptimalisatie is een verzamelnaam voor meerdere instrumenten die, in onderlinge samenhang, zorgen voor het optimale zichtbare resultaat.

Artikelmarketing

Artikelmarketing is een interessante vorm van zoekmachineoptimalisatie. Door op frequente basis artikelen met relevante informatie te laten verschijnen sla je twee vliegen in één klap. Je levert relevante en unieke content aan je doelgroep en je kan door gebruik te maken van linkbuilding zorgen dat je website in één klik kan worden bereikt. Zoekmachines zoals Google zijn erg geïnteresseerd in deze werkwijze.

HTML-optimalisatie

HTML-optimalisatie is een aspect waar door websitebeheerders, onterecht vaak weinig aandacht wordt besteed is. Wanneer een website HTML-geoptimaliseerd is zal deze site hoger ranken in Google. Dit heeft onder meer te maken met de manier waarop de afbeeldingen worden geïmplementeerd. Een afbeelding die door een zoekmachine als relevant wordt herkend levert een grote bijdrage aan de mate van vindbaarheid van je site.

Website teksten

Website teksten die niet alleen informatie bevatten maar ook rekening houden met het belang van zoekmachineoptimalisatie worden steeds belangrijker om je te kunnen onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. Bij het schrijven van de juiste teksten wordt rekening gehouden met de taalkundige kant van de zaak (denk aan het gebruik van de juiste keywords en het bereiken van de optimale keyword-dichtheid), maar ook met de technische kant. Voor dit laatste doel wordt er gebruik gemaakt van een meta title en een meta description. 

Nieuws

meer nieuws


Twitter