Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Slimme marketing met LinkedIn

Als eigenaar van een bedrijf mag een profiel op LinkedIn niet ontbreken. Dit platform is de afgelopen jaren flink in populariteit gegroeid binnen de zakenwereld en lijkt die lijn komende jaren voort te zullen zetten. Doordat op LinkedIn zakenmensen en werknemers samenkomen, is het een uitgelezen mogelijkheid om meer bekendheid voor uw bedrijf te verwerven. Het feit dat LinkedIn gratis te gebruiken is, maakt het sociale netwerk daarnaast tot een prima plek voor de marketing van uw bedrijf. Begin daarom vandaag nog met het opzetten van uw bedrijfsprofiel!  

Een volledig bedrijfsprofiel

Naast persoonlijke LinkedIn  pagina’s, is het mogelijk om binnen LinkedIn een pagina voor uw bedrijf op te zetten. Hoewel dit op bijvoorbeeld Facebook ook kan, heeft zo’n profiel op LinkedIn een meerwaarde, doordat u direct een groot aantal zakenmensen kunt bereiken. Waar zo’n bedrijfsprofiel aan moet voldoen om op te vallen leggen we in dit artikel aan u uit.

Allereerst is het belangrijk om uw pagina te vullen met informatie over uw bedrijf of over u persoonlijk. Denk hierbij aan een omschrijving van het bedrijf, de diensten die u verleent aan klanten, een eventuele specialisatie en natuurlijk het logo of een banner. Zonder afbeelding lijkt het kaal en onafgemaakt, wat klanten kan weerhouden van het verder bekijken van uw profiel.

Wanneer uw profiel compleet is, kunt u op zoek gaan naar mensen die wellicht interesse hebben in de diensten van uw bedrijf. Des te meer connecties u opbouwt, des te groter de kans uiteindelijk ook is, dat u uw conversie verhoogd. Om deze connecties te behouden is het aan te raden om geregeld een korte update over uw bedrijf op het bedrijfsprofiel te zetten. Zo blijven connecties op de hoogte van het bestaan van uw bedrijf en kunt u direct proberen connecties naar uw website te lokken. Een goedkope, snelle en slimme manier van marketing!

 

Nieuws

meer nieuws


Twitter