Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Spoedvertalingen

Dinsdag 24 februari 2015

Het vertalen van teksten is een tijdrovende, arbeidsintensieve klus. Er is veel kennis nodig om teksten op hoog niveau professioneel te vertalen. Door alleen een taal te kunnen schrijven of spreken kom je er doorgaans niet. Neem bijvoorbeeld alleen al gezegden, spreekwoorden of lastige terminologie, deze zijn meestal nauwelijks goed te vertalen naar bijvoorbeeld het Nederlands. Daarom alleen al is het belangrijk om uitsluitend in zee te gaan met vertaalbureaus die 'native speakers' in dienst hebben. Dit zijn vertalers die letterlijk zijn grootgebracht met een specifieke taal (als moedertaal of tweede taal) en het vertalen tot in de puntjes beheersen. Seasons Full Service Internetbureau heeft zulke vertalers in dienst. Zij vertalen o.m. teksten voor websites of webwinkels, vanuit en naar allerlei buitenlandse talen!

Met spoed een tekst laten vertalen
Zoek je met spoed een vertaler voor een tekst of meerdere teksten? De meeste vertaalbureaus leveren geen spoedvertalingen. Seasons Full Service Internetbureau echter wel! Afhankelijk van de hoeveelheid vertaalde teksten leveren we al binnen 24 uur. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de kwaliteit, want ook deze tekstvertalingen worden door native speakers met de grootste nauwkeurigheid vertaald.

Spoedvertalingen, waar op letten?
Zoals we hierboven al schreven is het belangrijk om alleen in zee te gaan met vertaalbureaus die uitsluitend native speakers in dienst hebben. Daarnaast kun je het beste alleen vertalingen uitbesteden aan tekstvertaalbureaus die zijn aangesloten bij de VViN. Dit is een Nederlandse vereniging voor vertaalbureaus.

Nieuws

meer nieuws


Twitter