Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Verhalen verbinden, geven identiteit en versterken relaties

Zaterdag 15 maart 2015

Een goed verhaal op uw website verbindt, geeft u een eigen identiteit en u kunt er relaties mee versterken. De kracht van een verhaal of tekst wordt nogal eens door bepaalde ondernemers onderschat. U krijgt maar 1 eerste kans om een goede indruk achter te laten. Met teksten kunt u meer bereiken dan u denkt. U kunt daarmee bij uw bezoekers of klanten gedachten vormen, oplossingen aanbieden en vooral ook vertrouwen wekken en dus een relatie verstevigen of bevestigen. Hoe komt u over op de bezoekers van uw website, webwinkel of blog? Gebruikt u de juiste woorden om uw gedachten over te brengen? Of hebt u nooit stilgestaan bij de kracht die van een goed verhaal uitgaat?

Marketing of contentmarketing?
Contentmarketing is een vak apart. Door de juiste verhalen te schrijven, kan men bezoekers ertoe bewegen om een product of dienst af te nemen. Maar contentmarketing is iets geheel anders dan marketing. Met marketing worden allerlei verkooptrucs toegepast en salespraatjes gehouden. Met uiteindelijk maar één doel: De klant zo snel mogelijk over de streep trekken. Met contentmarketing probeert u juist een binding en relatie met uw klant op te bouwen. U deelt uw kennis, expertise en hebt tevens de mogelijkheid om een goede sfeer bij de lezer op te wekken. U hebt niet de prioriteit om zo min mogelijk naar de klant te luisteren en zo snel mogelijk te verkopen. Integendeel. U hebt geluisterd naar uw doelgroep en schrijft voor hen. Niet voor uzelf.

Manieren om relaties te versterken
Een goede manier om een relatie met uw klant of bezoeker te versterken, is het toepassen van social media. Dit is een uitstekend platform om uw ware gezicht te laten zien. Ook kunt u met regelmaat video's plaatsen, met daarin relevante informatie gericht op een bepaalde doelgroep. Probeer altijd om te motiveren en te inspireren. Laat duidelijk merken dat uzelf hart hebt voor de zaak en ergens in gelooft. Dit enthousiasme kunt u overbrengen op bezoekers van uw website.

Nieuws

meer nieuws


Twitter