Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Webdesign

Zaterdag 20 september 2014

Dat je als ondernemer een website nodig hebt om een portaal naar je onderneming te hebben en de contacten met je klant te onderhouden zal niemand ontkennen. Maar een website hoeft nog geen goede website te zijn, sterker nog: het verschil tussen een op hoog niveau functionerende website en een website waar je eigenlijk niets mee kan hangt vaak af van details. Het zijn juist die details die bepalen of jouw website een verrijking is voor je bedrijf of juist een afschrikwekkend voorbeeld van inefficiëntie.

Seasons verzorgt jouw totale webdesign

Wanneer we bij Seasons voor jou aan de slag gaan om een je website of webshop te ontwikkelen bieden we jou het totale pakket. We geven de website vorm en zorgen dat de opmaak van de site uitnodigend en overzichtelijk is. Wij weten namelijk als geen ander dat een klant die voor het eerst op jouw website komt in een aantal seconden beslist of hij zaken met jou wil doen. Naast het vormgeven van de website houden we ons ook bezig met het leveren van de juiste teksten en links voor de site.

Google wordt je vriend

Een website of webshop moet er overzichtelijk en uitnodigend uitzien, dat is één. Minstens zo belangrijk is echter dat je site goed gevonden kan worden door personen die geïnteresseerd zijn in de diensten of producten die je aanbiedt. Aangezien bijna alle internetgebruikers bewust of onbewust gebruik maken van Google is vindbaarheid in deze zoekmachine een must. Hier houden we rekening mee doordat wij precies weten op welke factoren Google let bij het ranken van de zoekresultaten. Hier passen we de tekst en de links op aan. Op die manier is de site niet alleen mooi, maar ook functioneel. Want hoe meer bezoekers, hoe meer kans dat een bezoeker een vaste klant wordt.

Nieuws

meer nieuws


Twitter