Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Webshop ontwikkeling

Zondag 21 september 2014

Een webshop beginnen is één, een succesvolle webshop starten is weer iets anders. Online klanten zijn anno nu net zo kritisch als fysieke klanten. Daar moet je heel goed rekening mee houden als je jouw webshop tot een succes wilt maken. Seasons Full Service Internetbureau kan je helpen om valkuilen te vermijden. En valkuilen zijn er helaas genoeg. Klanten die online shoppen zijn niet alleen kritisch op prijs, kwaliteit en de verhouding hiertussen, ook de opmaak en structuur van een webshop moet bijdragen aan een prettige omgeving voor de klant.

Mensen zijn online eerder afgeleid

Het grote verschil tussen een webshop en een fysieke winkel is het feit dat de potentiële klant veel vrijer is om af te haken in het (aankoop)proces. Je moet de klant zien te overtuigen met pakkende content zoals de juiste foto’s en professionele teksten die recht doen aan jouw product. Vergeet niet dat mensen die jouw webshop bezoeken bij wijze van spreken slechts één muisklik bij de concurrent vandaan zijn.

Seasons Internetbureau zorgt voor structuur en vindbaarheid

Voordat internetgebruikers bij de webshop terecht komen gaat er al het nodige aan vooraf. In veruit de meeste gevallen is de klant op zoek naar een bepaald product en om dit te vinden maakt hij gebruik van Google. Wanneer je dus concurrerend wilt zijn zal je in eerste instantie goed moeten worden gevonden via Google. Seasons Full Service Internetbureau richt zich bij de ontwikkeling van een webshop op beide elementen. Ten eerste een goede vindbaarheid zoekmachineoptimalisatie (SEO), met daaraan gekoppeld een logische, klantvriendelijke indeling van de webshop.

Webshop beginnen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het laten ontwikkelen van een webshop? Neem dan contact met ons op!

Nieuws

meer nieuws


Twitter