Direct contact telefoon 06-13012483 facebook twitter linkedin

Seasons Full Service Internetbureau

Neem contact op

Zoekwoorden

Zaterdag 21 maart 2015

Het succes van een website is sterk afhankelijk van datgene wat in een website wordt gestopt. De basis van een website moet goed zijn, zoals de codering.  Maar een site moet ook inhoudelijk voldoende te bieden hebben. Zonder content wordt een website door gebruikers van zoekmachines niet of nauwelijks gevonden. Maar alleen het plaatsen van artikelen is niet voldoende. U zult de juiste zoekwoorden moeten vinden en gebruiken. Een zoekwoord is datgene wat gebruikers van zoekmachines gebruiken om tot een resultaat/oplossing te komen. Het belang van zoekwoorden wordt nogal eens onderschat, terwijl dit de sleutel is tot succes! Maar hoe komt u erachter welke zoekwoorden voor u belangrijk zijn? Seasons Intermediaburo kan u daarbij helpen! Daarover later op deze pagina meer informatie.

Zoekwoorden analyse
Een succesvolle website starten begint altijd met zeer grondig onderzoek doen naar de doelgroep. In dat kader is ook een zoekwoorden analyse doen belangrijk. De juiste zoekwoorden vinden lukt alleen wanneer u uw doelgroep nauwkeurig onderzoekt. Welke taal spreekt de doelgroep? Wat is de gemiddelde leeftijd? Is de doelgroep gemakkelijk te overtuigen, of juist niet? Zo kunt u zichzelf van alles afvragen. Inmiddels bent u zo vertrouwd geraakt met uw doelgroep, dat het inzichtelijk is geworden hoe en waarnaar zij zoeken. Maar dan bent u er nog lang niet. Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk zoekwoorden te vinden waarop daadwerkelijk gezocht wordt en waarmee u de kans vergroot dat men, eenmaal op uw website terechtgekomen, ook daadwerkelijk een aankoop doet. De juiste keywords (zoekwoorden) vinden kan met behulp van bepaalde software, zoals met Google Adwords Zoekwoorden Planner.

Zoekwoorden planner
Met deze online tool kunt u nagaan hoeveel mensen er maandelijks zoeken op een bepaald zoekwoord. Zoekwoorden met veel 'zoekvolume' (waar veel mensen op zoeken) kunnen interessant voor u zijn. Maar de kans is groot dat ook concurrenten hun pagina's op deze zoekwoorden optimaliseren. U kunt hen te slim af zijn en juist zoeken naar synoniemen, die weliswaar minder zoekvolume hebben maar ook minder concurrentie. De online tool van Google genereert ook extra suggesties op zoekwoorden die u invult. Handig, want dit scheelt u veel zoekwerk!

Zoekwoorden onderzoek in de praktijk

Zoekwoorden onderzoek uitbesteden
Zoals u leest is het een hele klus om de juiste zoekwoorden te vinden waarmee u succes kunt behalen. Op deze pagina hebben we nog lang niet alles beschreven en uitgelegd. U kunt dit werk aan ons uitbesteden! Neemt u daarvoor contact met ons op via het contactformulier of gebruik ons telefoonnummer.

Nieuws

meer nieuws


Twitter